tarafından - Eylül 6, 2019
97 görüntüleme

Motorola ailesi de akıllı cihazlar pazarına yeni ürünü ile katıldı. Motorola tarafından üretilen yeni model telefon Moto E6 Plus ismini aldı. Yeni model telefon kendi uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekti. Akıllı cihazlar piyasa fiyatları altına satılan Moto E6 Plus kendi özellikleri ile pahalı akıllı telefonlardan geri kalmıyor.

Uygun Fiyata Şık Tasarım

Temmuz ayında basına tanıtılan yeni Moto E6 Plus model telefonu İFA 2019 E model telefonların güncellenmiş versiyonudur. Moto E6 Plus model telefon için 6,1 inç genişlikte ekran tasarlanmış. Üstelik ekran HD + Max Vision özelliğine sahip. Moto E6 Plus model telefon işlemci olarak Helio P22 ile çalışıyor. Helio P22 MediaTek taraflndan hazırlanıyor. Moto E6 Plus model telefon 2GB Ram özelliğini de kendinde bulunduruyor. Yeni nesil telefon kutusunda Android 9 Pie bulunuyor. Moto E6 Plus model telefonlarında arka kamera 13 MP, ikinci kamera ise 2 MP. Şık tasarlanan Moto E6 Plus model telefon ön kamerası 8 MP. Ayrıca yeni nesil Moto E6 Plus model telefonu arkasında parmak izi okuyucu da vardır.

Moto E6 Plus Sizlere Ne Sunabilir

Motorola ailesinin yeni üyesi olan Moto E6 Plus model telefonu kendi fiyatı, görüntüsü ve özellikleri ile şimdiden çoğu kişinin beğenisini topladı. Telefonsuya dayanıklı olan nano kaplamaya sahip. Telefon ağırlığı 147,9 gramdır. Moto E6 Plus 3000 mAh bataryaya sahip. Çiftkartlıdır ve 512 GB micro SD kart desteklidir. Şimdilik Moto E6 Plus model telefonları Latin Amerikada satışa sunulmuştur. Yeterli özellikleri kendinde birleştiren Moto E6 Plus model telefon fiyatı ise sadece 139 euro, yani yaklaşık 875 tl olarak belirlendi. Böyle düşük fiyata tam paket akıllı telefonlar daha satışa sunulmamıştı. Şirket tarafından verilen bilgilere göre Moto E6 Plus model telefonları Ekim ayına doğru Avrupa ülkelerinde satışa çıkarılacak. Kış dönemine doğru ise Moto E6 Plus model telefonları Asya ülkelerinde de piyasaya sunulacak. Ülkemize yeni nesil Moto E6 Plus model telefonlarının ne zaman geleceği ise şimdilik belli değil.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.