tarafından - Eylül 24, 2019
130 görüntüleme

Yeni yeni tanışmaya başladığımız 5G teknolojisi konusunda Samsung liderlik çıtasını yüksek bir noktaya koyuyor. Başta Apple olmak üzere birçok firmanın halen daha 5G ağa bağlanan akıllı telefonları yok. Bu husus, iki tane süper hızlı ağa bağlanan 5G özellikli cihazı bulunan Samsung markasını öne çıkarıyor.

Yüksek Fiyat

Bir anlamda 5G alanında rakipsiz olan Samsung şirketinin, 5G uyumlu telefonlarına belirlediği yüksek fiyata rağmen, bu cihazlar ciddi oranda rağbet görüyor. Firma, 5G uyumlu ürünü Samsung Galaxy Note 10 Plus için 1299 dolar fiyat belirlemiş durumda.

Satış Patlaması

Samsung'un 5G uyumlu cihazı Galaxy Note 10 Plus telefonunun Verizondaki satışları incelendiğinde, ağustos ayı satış rakamlarında 40 bin satışa ulaştığı görülüyor. Bu satış miktarı diğer 5G özellikli cihaz satışlarını ikiye katlamış durumda. Yakalanan bu yüksek satış rakamları Samsung şirketinin yüzünü güldürüyor.

En Son Teknoloji

Bu yüksek satış rakamlarının bize anlattığı bir başka hikaye daha var. 5G kullanıcıları uygun fiyattan daha çok en yüksek ve son teknolojiyi tercih ediyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.