tarafından - Ekim 3, 2019
165 görüntüleme

Piyasaya farklı firmalar tarafından sunulan akıllı telefonların belirgin özelliklerine bakıldığında her birinin farklı özellikler ile ortaya çıktığı görülüyor. Son olarak piyasaya sürülmesi beklenen Çin kökenli firmanın Realme X20 Pro isimli markası oldu. Bu telefon öne çıkan özelliği sayesinde adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor. Nedeni ise Snapdragon 855+ setinin kullanılıyor olması olarak açıklandı. 65 W şarj desteği de bulunan modelin en hızlı şarj teknolojisi ile piyasalara dâhil olması bekleniyor.

Paylaşılan Bilgiler

Realme şirket tarafından merakla beklenen telefon hakkında bir takım özellikler paylaşılmaya başlandı. Bu özelliklere göre bu ay piyasa ile buluşması beklenen telefonun piyasalarda dengeleri bozması bekleniyor. Telefonun premium sınıfında olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Qualcom 855 ile birlikte üretilmiş olmasından dolayı ekran yenileme hızının da fazla olması isteniyor. 65 W telefon şarj etme hızı ile de dünyada yeni bir rekorun söz konusu olacağı konuşuluyor. Bahsedilen özellikler sayesinde ise etiket fiyatının ucuz olmayacağına da kesin gözü ile bakılıyor.

Segmentinde Lider

Şirket tarafında açıklanan 90 Hz ekran yenileme kalitesi, 65 W şarj etmesi, 64 MP kamera olanağı ile segmentinde yarışacak herhangi bir ürün bulunmadığı da yapılan yorumlar arasında kendine yer edindi. Satış fiyatı konusunda ise 599 dolar gibi bir rakamın vergiler hariç olacağı tahmin ediliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.