tarafından - Ekim 10, 2019
165 görüntüleme

Oppo, yeni akıllı telefonu OPPO Reno A'yı Japonya'da düzenlenen bir tanıtım ile piyasaya duyurdu. Çinli telefon üreticisi , yeni telefonu Reno A ile 6.4 inç boyutunda Full HD+ AMOLED ekran kullanıyor, ayrıca telefon Snapdragon 710 ile birlikte sunuluyor. Daha önceki ürünlerinde tasarım ve donanım noktalarında başarı sağlayan Çinli Akıllı telefon üreticisi marka, bu kez Japonya’da gerçekleştirdiği tanıtımda OPPO Reno A’ ile görücüye çıktı.

Özellikleri

Yeni telefon Corning Gorilla Glass özelliği bulunan 6.4 inç boyutlu Full HD+ AMOLED ekranı yanında, aynı zamanda 2340 x 1080 piksellik bir çözünürlüğe sahip. Cihaz arka kısımda 16 MPlik bir kamera ve 2 MP çözünürlüklü bir derinlik sensörü içeriyor. Ön tarafda ise 25 MP çözünürlüğe sahip bir ön kamera bulunuyor.

Snapdragon 710 yonga seti kullanan cihaz , 6 GB RAM'e sahip ve 128 GB depolama alanı sunuyor. 3.600 mAh bir batarya ile sunulan telefon aynı zamanda su ve toza dayanıklılığı gösteren IP67 sertifikasına da sahip. Ayrıca cihazda çift sim imkanı bulunuyor. Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çalışan cihaz tüm bu özellikleri ile dikkat çekiyor.

Fiyatı

Siyah ve Mavi renk seçenekleriyle ön sipariş imkanı bulunan cihazın satış fiyatı ise 1.954 TL 'ye karşılık gelen 35.800 Japon Yeni olarak belirlendi. Telefonun ülkemizde ki satış tarihi ise şu an için bilinmiyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.