tarafından - Mart 17, 2020
78 görüntüleme

Oyunseverler tarafından beklenilen ve uzun süredir gündemde olan GTA 6 ile ilgili ortaya atılan bir iddia kafalarda soru işareti yarattı. GTA 6 henüz piyasaya çıkmadı ancak oyun tutkunları GTA 5'in ek paketinde yer alan yarış pistinin GTA 6 hakkında ipucu verdiğini düşünüyor. Oyunseverlerin bu görüşü savunmasının sebebini ise oyundaki yarış pistinin üçgen görüntüsünün ABD haritasına çok fazla benzemesi oluşturuyor. Oyunseverler GTA 6 için önceleri Vice City'de geçeceğini düşünselerde şimdilerde Chicago veya Meksika'da geçebileceği ihtimali üzerinde duruyor.

GTA 5'in Ek Paketindeki Tüyo

GTA 5'in ek paketinde "Open Wheel Racing" olarak yayınlanan oyun, sokak yarışları üzerineydi. Bu oyundaki yarış pistinin ismi ise "Height of Society" olarak geçiyordu. Bu yarış pistiyle haritanın uyumu GTA 6'nın bu haritanın ait olduğu ülkede oynanılacağını düşündürdü. ABD'nin tamamını ve Meksika'nın bir bölümünü gösteren haritanın GTA 5'te olması kafaları karıştırdı. Oyundaki pistin bir bölümünün, ABD haritasındaki yere çok benzemesi, ABD'nin Chicago eyaletinin haritada bulunması ve daha önceki GTA oyunlarında böyle bir alanın bulunmaması oyunculara GTA 6 ile ilgili tüyo veriyor.

GTA 6'da Meksika Detayı

GTA 5' in ek paketindeki pist detaylı incelendiğinde Meksika'nın Monterrey şehrindeki ulaşım yapısına çok benzediği görülüyor. Kafaları karıştıran bu harita benzerliklerinin ne anlama geldiğini ise yalnızca Rockstar Games tarafından bir açıklama yapıldıktan sonra öğrenebileceğiz.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: gta 5, gta 6
Bunu beğenen ilk kişi ol.