tarafından - Mart 23, 2020
163 görüntüleme

One Olus, o zamanın şartları için oldukça etkileyici olan ilk telefonu OnePlus One'ı 2014 yılında piyasaya sürüyor ve herkese ekonomik fiyat için daha az kaliteye razı olmamalarını hatırlatıyordu. OnePlus, çıkardığı ilk telefonlarda belirli ödünler veriyordu. Örneğin, OnePlus One'da, HTC ve Xiaomi gibi telefon markalarının sunduğu arttırılabilir depolama ya da Ouick Charge 2 desteği bulunmuyordu. 2020 yılına gelindiğinde ise OnePlus kendini tamamen farklı bir pazarda buluyor.

Merkezi Hong Kong olan OnePlus, Samsung ve Apple marka akıllı telefonlarla rekabet etmeye başlıyor. Örneğin, OnePlus 7T Pro ve 7 Pro'yu incelediğimizde cihazların geçen yılın en iyi telefonları olduğu fakat kablosuz şarj ve suya dayanıklılıktan yoksun olduğu görülüyordu. Cihazların kameraları ise Samsung, Huawei ve Google markalarının sunduklarının altında kalıyordu. Ayrıca telefonda Android 10 sürümünden kaynaklanan sorunlarda boy gösteriyordu.

OnePlus 8 ve 8 Pro Nasıl Olacak?

Merkezi Hong Kong olan OnePlus şirketi, 15 Nisan 2020 tarihinde OnePlus 8 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. OnePlus 7 serisinde bulunan sorunları göz önüne aldığımızda kullanıcıların OnePlus 8 serisinde herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılaşmayacağı merak konusu oluyor. Söylenenlere göre ise kullanıcılara kablosuz şarj ve kamera sürprizi yapabilir.

Söylentilere göre OnePlus 8 Pro, 6,65 büyüklüğünde AMOLED bir ekrana sahip olacak ve 120 Hz yenileme hızı olacak. Telefonun arka kamerası dört adet kamera ve ToF sensöründen oluşacak. Bataryası ise 4500 mAh değerinde olacak ve 30 W kablosuz şarj özelliği bulunacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: oneplus 8, oneplus 8 pro
Bunu beğenen ilk kişi ol.