tarafından - Mart 30, 2020
151 görüntüleme

Huawei firması tarafından bir alt firma olarak yaratılan Honor modellerinin yeni modellerinden biri olan Honor Play 9A bugün duyuruldu. Honor’un yeni ürettiği telefon tam 5000 mAh kapasiteye sahip bir batarya ile geliyor. Bu demek oluyor ki telefonu bir kez şarj edince normal şartlarda telefonu en azından üç gün kullanabileceksiniz. Firmanın bu yeni telefonunun orta segment bir telefon olduğunu da belirtmekte yarar var. Firma yeni telefonunu 30S modeli ve Flypods 3 adlı kablosuz kulaklığı ile birlikte duyurdu. Play 9A cihazı 6.3 büyüklüğündeki ekranı ve 4 GB RAM’i ile birlikte gelecek. Ayrıca cihazın depolamasıysa 64 ve 128 GB’lık seçeneklerden oluşuyor.

Kameralar

Telefonda 13 MP’lik bir ana kameranın yanında 2 MP’lik de bir derinlik sensörünün bulunduğu görülüyor. Ayrıca cihazın önündeki kameranın çözünürlüğüyse 8 MP. Cihazda çift sim kartın bulunduğunu ve hafıza attırmak için de cihaza hafıza kartı takabileceğinizi de belirtelim. Cihazda kulaklık kullanabilmeniz için jack girişi de bulunuyor. Cihaz en son sürüm olan Android 10 ile geliyor.

Fiyatı Açıklandı

Cihazın özelliklerinin yanında fiyatı da oldukça merak konusuydu. Duyuruda cihazın çıkış fiyatı da duyuruldu. Açıklamaya göre 128 GB olanın fiyatı 1115 TL olacak olan telefonu yeşil, mavi ya da siyah renk alabilirsiniz. Cihazın 64 GB’lık versiyonuysa 835 TL olacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.