tarafından - Nisan 8, 2020
97 görüntüleme

Microsoft'un dört gözle beklenen Surface Duo ile çekilen ilk fotoğraf görüntüsü paylaşıldı. Fotoğraf sayesinde Surface Duo'nun kamera kalitesi hakkında ilk izlenim sunulmuş oldu.

Panos Panay'dan İlk Fotoğraf

Surface Duo, Microsoft'un çift ekranlı telefonu olarak geçen aylarda biraz tanıtılmıştı. Microsoft'un ürün müdürü olan Panos Panay, Surface Duo'yu dört gözle bekleyenler için sosyal medya hesabından Surface Duo ile çekilmiş bir fotoğraf karesi paylaştı.

İlk İzlenim

Surface Duo hakkında en yüksek beklenti kamera kalitesi. Tabi ki tek bir fotoğraf karesi ile kesin bir sonuç çıkarılmaz. Çünkü Instagram'ın fotoğrafta yaptığı sıkıştırma etkisi fotoğraf hakkında tam bir bilgi almayı engelliyor. Ancak ilk izlenim sağladığını söylemek mümkün.

Çift Ekran Özelliği

Microsoft firması Surface Duo için kamera özelliklerinden çok katlanabilir ekranlara odaklanmış durumda. Cihazın çift ekranlı formu, üretkenliği ön plana çıkarmayı hedefliyor. Paylaşılan ilk fotoğraf karesine bakılırsa kameradan yüksek beklentisi olanlar için pek uygun bir cihaz gibi görünmüyor.

2020 Tatil Sezonu

Surface Duo beklenen zamandan daha erken piyasaya sürülebilir. Yazılım devi Microsoft, 2020 tatil sezonundan önce telefon lansmanını yapmayı planlıyor. Ancak korona virüsün dünyadaki etkisi göz önüne alınırsa bu tarih değişiklik yaşayabilir. Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre Surface Duo ile Surface Neo tableti bir arada çıkartılacağı belirtilmişti. Surface Duo'nun merakla beklenmesinin sebebi uzun yıllardır geliştirilmesi denilebilir. Cihaz piyasaya sunulduktan sonra da yazılım, kamera, bağlantı ve ekran ve benzeri birçok alanda gelişme gösterileceği bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: microsoft surface duo
Bunu beğenen ilk kişi ol.