tarafından - Nisan 10, 2020
175 görüntüleme

Çin kaynaklı teknoloji devi olan Huawei, geçen hafta tanıtmış olduğu ara yüz EMUI 10.1'in açık betalarını yayınlamaya başladı. Şu an sadece Huawei P30 ve aynı zamanda Mate30 serisi telefonlarının üyeleri tarafından indirilebiliyor.

Zor Günlerine Rağmen Hız Kesmiyor

Son yılların teknoloji devlerinden olan Huawei, özellikle son 1 için geçirmiş olduğu zor zamana rağmen hala kendi güzergâhında ilerlemeyi kesmeden devam ettiriyor. Firma yeni tanıtılan akıllı telefonunun yanı sıra gelecek zamanda bu cihaz için yayınlanacak özel kullanıcı ara yüzü işlemcisini de tanıtmıştı.

Yeni Ara Yüz Modeli Tanıtılmıştı

Yaklaşık olarak üç hafta önce tanıtmış olduğu Huawei ara yüzlü EMUI 10.1'i bu zaman içinde P30 ve ya Mate30 akıllı telefonunda kendisini göstermiş oldu. Yeni ara yüz daha yayınlanmamış olsa da şirket bu ara yüzlerin beta sistemlerini belirttiği modeller eşliğinde yaptı. Bugün ise beta testinin yeni aşamalarına geçiliyor.

Yakın Zamanda Birçok Model İçin Geçerli Olacak

Huawei tarafından EMUI 10.1 işlemcisi için başlatılan açık betalara Huawei P30, Mate30, Mate30 5G ve aynı zamanda Mate30 RS modellerinde erişime açıyor. EMUI10.1 açık beta işlemcisi, kaydolan tüm üyelere bugünden başlayıp dağıtılacak. Ayrıca EMUI10.1 ara yüzünün beta süreci sona erdiği zaman yeni işlemci, dünya geneline bağlı bütün Huawei model telefonlarını kapsayan geçerlilikte olacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.