tarafından - Ağustos 29, 2019
182 görüntüleme

Hafif ve küçük kamera kullanmak isteyen ve seven kişilere ağırlığı sadece 18,3 gram olan Insta360 Go isimli küçük bir kamera tanıtıldı. Son dönemlerde kameranın ve fotoğrafların yeri değişti. Günümüzde fotoğraflar, büyük bir öneme sahip. Bu fotoğraflar günümüzde birçok akıllı telefon ile çekilebiliyor. Fakat birçok kullanıcı bu durumu yetersiz bulduğu için farklı cihazlara da yönelebiliyor. Yaklaşık olarak USB disk boyutunda olan Insta360 Go, bu anlamda fotoğraf çekerken farklı deneyim yaşamak isteyenler için oldukça uygun bir seçenek.

Bunun dışında stabil çekim adı verilen çekim teknolojisi, son yıllarda oldukça fazla popüler hale geldi. Bu çekim teknolojisini başlta DJI, GoPro gibi dev firmalar ürünlerinde kullanıyor. Bunun yanında bu markaların dışında InstaGo 360'da da bu teknoloji bulunuyor. Rakiplerine kıyasla oldukça küçük olan boyutu ile bu teknolojiyi bulundurması, birçok kullanıcı tarafından beğenildi.

Peki, InstaGo 360'ın Özellikleri Neler?

Rakip ürünlerinden daha çok özellikli ve daha küçük bir boyuta sahip olan cihaz, sahip olduğu özellikler bakımından giriş seviyesi kameralar arasında yer alıyor. Ayrıca kameranın adında 360'ın bulunmasının bir anlamı var: o da, cihazın 360 derecelik çekim yapabilmesini temsil ediyor. Fakat fiyat ve boyutu anlamda bu cihazdan çok fazla özellik beklememek lazım.

Bunun yanında cihazı herhangi bir eşya ve objeye takarak kullanmak daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Bu anlamda oldukça uygun. Üstelik cihaz ile birlikte birçok farklı yerlere tutulması için araçlar da geliyor.

Bunun dışında InstaGo 360, 1080 piksel kalitesinde olan videoları yalnızca 30 saniye olarak çekebiliyor. Bunun dışında timelapse ve hyperlapse adı verilen akıcı çekim tarzı video kaydetmek mümkün. InstaGo 360 ile 1600'e 900'lük ve saniyede 100 fps ile ağır çekim yapmak da olağan.

Bu özelliklerin yanında başka bir artısı da cihazın IPX4 sertifikasına sahip olması. Bu sertifikayla birlikte başta su olmak üzere, yağmur damlalarına ve hafif su sıçramalarına karşı cihaz, su geçirmeme garantisi veriyor. Tüm bu özellikler ile birlikte InstaGo 360, 200 dolar olan fiyatı ile satışa sunuluyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.