tarafından - Eylül 16, 2019
69 görüntüleme

Popüler oyun uygulamalarından biri olan ve geniş bir oyıncu kitlesine sahip olan Nioh 2’nin açık beta versiyonu nihayet kasım ayı başlarında PlayStation 4'e geliyor. Uygulama şirketi tarafından yapılan açıklamada Nioh 2’nin açık betası PlayStation 4 için kasım ayında yayınlanacağı konuşuluyor.

Tokyo Game Show

Nioh 2’nin yeni oynanış video gösterisi Tokyo Game Show’da tanıtıldı. Tam ve son sürümü 2020’nin ilk aylarında piyasaya çıkacak olan popüler oyunun açık betası ise PlayStation 4 için 1 Kasım 2019 ile 10 Kasım 2019 arası oynanabilir konumda olacak.

Oyun Fuarı

Dünya genelinde en büyük ve en güçlü dijital oyun fuarı olarak örnek teşkil eden Tokyo Game Show’un bu yılki etkinliği keyifli bir şekilde başladı. Her yıl olduğu gibi etkinlikte bu senede birçok oyun kategorisinden bilgi ve veriler gündeme gelmeye devam ediyor. Düzenlenen oyun fuarı etkinliğinde konusu geçen oyunlardan bir taneside farklı atmosferi ve aksiyon görselleriyle adından söz ettiren Nioh oyununun ikinci versiyonu olan Nioh 2 oldu.

Nioh 2 Oyun Fragmanı

Nioh 2 oyununun oynanış fragman görüntüleri yapılan etkinlikte yayınlandı. Nioh 2, görünüşte ilk olarak Sony’nin E3 2018 etkinliğinde sunulmuş ve Mayıs ayı içerisinde de kapalı beta olarak oyunculara duyurulmuştu. Ancak o tarihten bu güne sessiz bir hale dönüşen oyun ve oyunun yapımcıları sessizliklerini Tokyo Game Show 2019 etkinliğinde Nioh 2’den yeni bir oynanış fragmanı sunarak sonlandırmış oldular. Yayınlanan bu ilginç fragman, oyunun aksiyon kısmına atak yapıyor. Görünen şu ki Nioh 2’de de aksiyon sonuna kadar yaşanacak gibi görünüyor. 1,118 people are talking about this Fragmanda oyunun start yani başlangıç tarihi PlayStation 4 için 2020’nin ilk ayları olarak ifade ediliyor. Ancak Nioh oyununu sevenler için oldukça mutlu edici bir haber bu sabah saatlerinde geldi. Nioh 2 bugünlerde hala geliştirme aşamasında bulunurken PlayStation, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada oyunun açık beta sürümünün 1 Kasım ile 10 Kasım arasında PS Store’a geleceğini duyurarak ilgi çekti.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.