tarafından - Eylül 19, 2019
101 görüntüleme

SCS Software imzasının bulunduğu oyuna Türkiye ek paketi getiriliyor. Oyun artık Türkiye şehirlerinde geçecek.

Euro Truck Simulator 2 Gelişimi

SCS Software firması tarafından üretilen ve 2012 yılında piyasaya sürülen oyun ilgi çekmeye devam ediyor. Euro Truck Simulator 2 isimli oyun piyasaya tek oyunculu olarak sürülmüş ve oyuncuların ilgisini çekmişti. Ancak yıllar içinde oyuna çevrim içi katılım seçeneği getirilerek oyuncuların oyuna dahil olmaları sağlandı. Buda oyun tutkunlarının oyunu daha çok tercih etmelerini sağladı. Belirli zamanlarda piyasaya sürülen ek paketleri alan oyuncular oyunu daha geniş bir alanda oynayabiliyorlar.

Türkler’de Oynuyor

Büyük bir oyuncu kitlesini barındıran Euro Truck Simulator 2 isimli oyun birçok Türk tarafından da oynanıyor. Oyunun gelecek ek paketinde Türkiye şehirlerinin yer alacağı haberi ile oyun Türk oyuncularının daha fazla dikkatini çekmiş bulunuyor.

Road to the Black Sea Ek Paketi

Firmadan yapılan açıklamaya göre gelecek olan Road to the Black Sea adlı ek paketle oyun İstanbul ve Edirne şehir temaları üzerinde oynanacak. Bu oyunu oynayanlar şehirlere ait görselleri de oyun sayesinde görmüş olacak. Geçtiğimiz günlerde firma oyunun oynanacağı şehirlerin görsellerini de paylaşarak oyunun hangi sokaklarda ve semtlerde geçeceğini kullanıcılara göstermiş oldu. Yapılan açıklamada oyun oynarken geçilecek olan sokaklarda tarihi ve modern yapıların nasıl uyum içinde yaşadıklarının görüleceği belirtildi. Ayrıca İstanbul’un oyun içindeki en büyük şehir olacağı da açıklamalarda belirtildi. Ek paket sayesinde Türk oyuncular kendi ülkelerinin sokaklarında gezerek oyun oynamış olacaklar.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.