tarafından - Mart 16, 2020
45 görüntüleme

Kullanıcıları tarafından merakla beklenen ve çeşitli haber sitelerinde özellikleri ve fiyatına dair çeşitli bilgilerin yer aldığı Beats'ın Powerbeats 4 model kulaklığı kullanıcılarının tarih beklentisi devam ederken sessiz bir şekilde ABD'de yer alan en büyük alışveriş mağazalar zincirlerinden biri olan Walmart isimli mağazada satışa sunuldu. Merakla beklenen kulaklığın satışa sunulduğunu ise çoğu kullanıcı Powerbeats 4 kulaklığın çıkmasını bekleyen bir kullanıcının tesadüf eseri walmart mağazasında görmesi ve görüntüleri paylaşması üzerine öğrenmiş oldu.

Beklenen Fiyattan Daha Düşük Çıktı

ABD'de yer alan Walmark mağazasında herhangi bir açıklama yapılmadan satışına başlamam Beats Powerbeats 4 kulaklık beklenen fiyattan tam 50 dolat daha düşük bir fiyatla piyasaya çıkmış oldu. Ayrıca ürün paketinin üzerinde yer alan bilgilere göre bir önceki serinin sunduğu pil ömrüne göre 2 saat daha iyileştirilmiş bir model olarak karşımıza çıkıyor. 15 saat pil ömrü ile uzun bir kullanım olanağı sunan kulaklık modeli Apple cihazlarda "Hey Siri" özelliğini de destekleyecek.

Powerbeats 4 Neleri Değiştirdi

Sessiz sedasız piyasaya çıkan yeni nesil kulaklık 5 dakikalık şarj ile 60 dakikalık bir kullanım olanağı sunarak büyük bir fark yaratıyor. Ayrıca tasarımda da değişiklikler olduğu söz konusu. En önemli nokta ise bir öncesi seri 199 dolar fiyat ile piyasaya çıkarken yeni serinin 149 dolar ile piyasaya çıkması kullanıcıları sevindirdi.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: powerbeats 4
Bunu beğenen ilk kişi ol.