Deniz Köse
tarafından - Temmuz 21, 2020
321 görüntüleme

5 gündür kayıp olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin’in vahşice sevgilisi tarafından öldürüldü. Jandarma ekipleri tarafından güvenlik kameralarından görüntüsünü buldukları Pınar Gültekin’in evli olduğu öğrenilen sevgilisi C.M.A tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı. Kurulan özel ekip tarafından göz altına alınan zanlının cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

5 gündür aranan  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin’in  vahşice  eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka Mahallesi'nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in evli olduğu öğrenilen sevgilisi C.M.A tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı.

 

Pınar'ı bulmak için kurulan özel ekip tarafından göz altına alınan zanlının cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

VAHŞİ CİNAYETİN DETAYLARI…

Güvenlik kameraları ve telefon kayıtlarından ulaşılan zanlı C.M.A, öldürdüğü üniversite öğrencisi Pınar'la ilişkisi olduğunu, olay günü tartıştıklarını ve tartışma sonrasında sevgilisini döverek vahşice öldürdüğünü itiraf etti.

Zanlı, öldürdüğü sevgilisini kendisine ait evi depo kısmında yaktığını ve cesedi bir varile yerleştirdikten sonra Menteşe ilçesinde ormanlık alana bıraktığını anlattı.

Jandarma ekipleri, zanlının ifadesi sonrasında cesedin olduğu varile buldu. Ceset incelenmek üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na teslim etti. Gözaltına alınan zanlının ifadesi doğrultusunda, yeni gözaltılar olacağı öğrenildi.

ÖZEL ARAMA EKİBİ KURULMUŞTU…

Muğla Valiliğinin talimatı doğrultusunda, arama çalışmalarını aralıksız devam eden  polis ve jandarmanın üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i bulmak içim özel ekip oluşturmuştu.

Polis ve jandarma ekipleri Pınar Gültekin’i  bulmak için son görüldüğü noktalardaki tüm kameraları incelemeye başlamıştı .

Muğla’da  yaşayan vatandaşlar ise 5 gündür kayıp olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin’in  bulunması için gece gündüz demeden arama çalışmalarına katıldı. 

 Sosyal medya hesaplarından Pınar'ın fotoğraflarını ve ailesine ait iletişim bilgilerini paylaşan vatandaşlar, arama çalışmalarını aralıksız devam ettiren güvenlik güçlerine yardımcı olmaya çalışıyorlardı.

 Pınar Gültekin’in  İstanbul'da yaşayan kardeşi Sibel Gültekin ve annesi Şefika Gültekin kızını  bulmak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için Muğla’ya gelmişti. 

Yayınlanan: Gündem
Başlıklar: pınar gültekin, gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.