tarafından - Mart 12, 2020
97 görüntüleme

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden biri olan Apple, birkaç ay içerisinde bir sürpriz yapmayı planlıyor. Bilindiği üzere, haziran ayında Dünya Geliştiriciler Konferansı var ve buna yönelik Apple'da bir hareketlilik bulunuyor.

Çok önemli iki ürününü bu konferansta tanıtmayı planlayan Apple, tanıtım için gerekli hazırlıkları yapıyor. İOS 14 ve watch 7 olan bu iki yeni ürün, büyük beğeni alacak gibi duruyor. İOS 14 özellikle, Apple watch'a önemli katkılar sunacak ve bundan Apple şimdilik açıklamıyor. Apple, bunun dışında, watch 7 için sonradan ekleyeceği saat kadranı olan "Infograph Pro" isimli kadrandan bahsettiği biliniyor.

Infograph Pro kadran, bahsedildiği gibi saate eklendi ve müşterilerini bekliyor. Üstelik kadrana, hızı ve mesafeyi ölçme gibi bir özellik ekleniyor ve kadran analog saate dönüşüyor.

Watch 7'de Ülke Bayrakları Bulunuyor

Potansiyel kullanıcıları çok büyük bir sürpriz bekliyor. Çünkü Apple yöneticileri, watch 7'de ülke bayraklarının bulunacağını belirtiyorlar. Teknoloji dünyasında yeni bir soluk olacak bu yenilik dört gözle bekleniyor. Elbette ki ilgili saatte, Türkiye bayrağıda bulunacak ve bunu Türkiye'li kullanıcılar merak ediyorlar.

Henüz daha detaylı bilgiler bulunmuyor, ama Dünya Geliştiriciler Konferansı için yapılacak hazırlıklar arasında en dikkat çekici özellik olarak duruyor.

Bazı teknoloji yazarları, Apple için watch 7'de yapılacak olan bu hamlenin profesyonel bir pazarlama yöntemi olacağını düşünüyorlar. Bayrak hamlesinin, geri dönüşümü olacağı konusunda hemfikir gibi görünüyorlar.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: watch 7, apple
Bunu beğenen ilk kişi ol.